• Ár
  Ft - Ft
 • Szín
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
Vevők választása toplista

Nappali szekrény

Rendezés:
Listázás:
-20%
Adry akasztós/polcos szekrény
Az Adry bútorcsalád elemeivel tökéletesen és minden igényt kielégítően berendezhető a nappali.A szemet gyönyörködtető fehér színkombináció, a magasfényű MDF front és a különleges barázdált díszítés harmonikusan egészíti ki egymást.A modern , letisztult fehér színhatás világossá, tágassá teszik a teret.A fiókok teljesen kihúzhatók, záródásukat csillapító rendszer teszi komfortossá.Fém krómozott fogantyúi teszik egésszé a minőségi kidolgozást.Komplett összeállításként vagy elemenként is rendelhető , szinte minden egyéni elképzelés megvalósítható a kollekcióból.A LED világítást az ár nem tartalmazza.Lapraszerelten csomagolt, a könnyebb szállítás érdekében.- 2 ajtós bal oldalt akasztós, jobb oldalt végig polcos szekrény, mérete: 92x201x55 cm  
179 890 Ft 143 910 Ft
Adry elemes bútorcsalád
Az Adry bútorcsalád elemeivel tökéletesen és minden igényt kielégítően berendezhető a nappali.A szemet gyönyörködtető fehér színkombináció, a magasfényű MDF front és a különleges barázdált díszítés harmonikusan egészíti ki egymást.A modern , letisztult fehér színhatás világossá, tágassá teszik a teret.A fiókok teljesen kihúzhatók, záródásukat csillapító rendszer teszi komfortossá.Fém krómozott fogantyúi teszik egésszé a minőségi kidolgozást.Komplett összeállításként vagy elemenként is rendelhető , szinte minden egyéni elképzelés megvalósítható a kollekcióból.A LED világítást az ár nem tartalmazza.Lapraszerelten csomagolt, a könnyebb szállítás érdekében.
-20%
Adry keskeny polcos szekrény
Az Adry bútorcsalád elemeivel tökéletesen és minden igényt kielégítően berendezhető a nappali.A szemet gyönyörködtető fehér színkombináció, a magasfényű MDF front és a különleges barázdált díszítés harmonikusan egészíti ki egymást.A modern , letisztult fehér színhatás világossá, tágassá teszik a teret.A fiókok teljesen kihúzhatók, záródásukat csillapító rendszer teszi komfortossá.Fém krómozott fogantyúi teszik egésszé a minőségi kidolgozást.Komplett összeállításként vagy elemenként is rendelhető , szinte minden egyéni elképzelés megvalósítható a kollekcióból.A LED világítást az ár nem tartalmazza.Lapraszerelten csomagolt, a könnyebb szállítás érdekében.- 2 ajtós keskeny polcos szekrény, ajtajait jobbos vagy balos állásban lehet felszerelni, mérete: 55x201x42 cm 
107 490 Ft 85 995 Ft
-20%
Adry nappali bútor
Az Adry bútorcsalád elemeivel tökéletesen és minden igényt kielégítően berendezhető a nappali.A szemet gyönyörködtető fehér színkombináció, a magasfényű MDF front és a különleges barázdált díszítés harmonikusan egészíti ki egymást.A modern , letisztult fehér színhatás világossá, tágassá teszik a teret.A fiókok teljesen kihúzhatók, záródásukat csillapító rendszer teszi komfortossá.Fém krómozott fogantyúi teszik egésszé a minőségi kidolgozást.Komplett összeállításként vagy elemenként is rendelhető , szinte minden egyéni elképzelés megvalósítható a kollekcióból.A LED világítást az ár nem tartalmazza.Lapraszerelten csomagolt, a könnyebb szállítás érdekében.A nappali 4 elemből áll: - keskeny vitrines szekrény, ajtajait jobbos vagy balos állásban lehet felszerelni, mérete: 55x201x42 cm - 3 ajtós széles komód, mérete: 138x72x42- fali polc, mérete: 120x28x22 cm- vitrines komód, mérete: 92x138x42 cm
373 670 Ft 298 935 Ft
-10%
Aida akasztós polcos szekrény SZF3D2S
Aida gardrób – a háromajtós A tágas Aida gardrób megkönnyíti a ruhák rendszerezését. Az ajtók mögött 2 felső polcot és 2 akasztórudat találsz illetve 2 fiók áll rendelkezésedre. Szeretnéd bővíteni a szekrény lehetőségeit? Rendelj hozzá kiegészítő polcokat ( 2 db-ot a keskenyebb részbe vagy 3 db-ot a szélesebb részbe) A laminált bútorok könnyen tisztíthatók, ugyanakkor ellenállnak a karcolásnak és a hőmérséklet változásoknak. Az ifjúsági szoba gardróbja számos divatos színben kapható. A háromajtós Aida gardrób kollekció más elemeivel kombinálva modern és praktikus szobát varázsolhatsz a gyermek vagy tinédzser számára. Vagy akár az irodádba is.
99 100 Ft 89 190 Ft
-10%
Aida akasztós zekrény SZF2D
Aida gardrób - tökéletes az előszobába A modern Aida kollekció ötvözi a funkcionalitást és a minőséget, amelyet mindenki értékelni fog. A tágas, kétajtós Aida szekrény a gardrób és előszoba praktikus felszerelésére lett kialakítva. A belső tér belső felosztása - a felső polc és a vállfák számára kialakított rúd - bevált hely a kabátok számára. Használj cipős dobozokat és rendszerezőket a szekrény aljának rendezéséhez. A laminált felület jobban ellenáll a karcolásoknak és a hőmérséklet változásoknak. Könnyen tisztítható, így tökéletes lehet gyerek vagy tinédzser szobájába is. Kombináld Aida gardróbot a kollekció egyéb elemeivel, és hozz létre egy helyet a családod igényeinek megfelelően.
66 100 Ft 59 490 Ft
-10%
Aida polcos szekrény REG1D
Aida zárt könyvespolc - tárolóhely, amit akarsz Az Aida ifjúsági bútorok modern vonala lenyűgöz egyszerű formáival és minőségével. Ruhának és tankönyvnek keresel helyet? A magas Aida polcos szekrény praktikus tárolóhely ezeknek a tárgyaknak. A 4 praktikus polcnak köszönhetően segít a tárolt dolgaid rendben tartásában. Könnyen tisztítható és ellenáll a karcolásoknak és hőmérséklet változásoknak a bútor laminált felülete. A könyvespolc színét számos színváltozat közül választhatod ki. Fehér, sonoma tölgy, monastery tölgy és ezek különféle kombinációi. Melyik színt választod? Válassz más elemeket a kollekcióból, és alkoss modern belső teret egy ifjúsági szoba számára.
49 500 Ft 44 550 Ft
-10%
Aida sarokszekrény SZFN2D
Aida sarokszekrény - praktikus sarok Több tárhelyre van szükséged, de csak egy sarok áll rendelkezésére a szobában? A rendelkezésedre áll egy akasztórúd és egy felső polc. A szekrény alján elrejthetsz akár egy bőröndöt és egy hátizsákot. A bútorok felületén lévő laminálás karc és hőmérséklet változásokkal szembeni fokozott ellenálló képességének köszönhetően jól működik a gyerekszobában, ugyanakkor könnyen tisztítható. Válassz fehér, sonoma tölgy, monastery tölgy vagy ezek kombinációját. Az egyszerű, vízszintes fogantyú megkönnyíti a bútorok tartalmának elérését. Válassz más elemeket a kollekcióból, és alkoss modern belső teret egy ifjúsági szoba számára.
99 100 Ft 89 190 Ft
-20%
Avon 2A sarok szekrény
Az Avon bútorcsalád modern letisztult formavilágú, többféle vitrin, szekrény és komód kombinációkból áll.Tetszés szerint kialakítható az Avon bútorcsaládból nappali vagy ifjúsági szoba.Egyediségéhez tartozik, hogy a fiókjai minden esetben merevítést kapnak.Minden bútorelemhez 3 db díszlécet csomagolnak, így nem csak színazonos díszítéssel lehet összeszerelni a bútorokat, hanem fehér vagy antracit színek közül bármelyikkel.2 ajtós sarok szekrény, polc és egy vállfatartós kialakítás.Mérete: 82x200x82 cmLapraszerelten csomagolt, a könnyebb szállítás érdekében.
102 380 Ft 81 900 Ft
-20%
Avon 2A szekrény
Az Avon bútorcsalád modern letisztult formavilágú, többféle vitrin, szekrény és komód kombinációkból áll.Tetszés szerint kialakítható az Avon bútorcsaládból nappali vagy ifjúsági szoba.Egyediségéhez tartozik, hogy a fiókjai minden esetben merevítést kapnak.Minden bútorelemhez 3 db díszlécet csomagolnak, így nem csak színazonos díszítéssel lehet összeszerelni a bútorokat, hanem fehér vagy antracit színek közül bármelyikkel.2 ajtós akasztós szekrény, 1 db polc és egy vállfatartó található.Mérete: 80x200x50 cmLapraszerelten csomagolt, a könnyebb szállítás érdekében.
73 860 Ft 59 085 Ft
-20%
Avon 3A2F szekrény
Az Avon bútorcsalád modern letisztult formavilágú, többféle vitrin, szekrény és komód kombinációkból áll.Tetszés szerint kialakítható az Avon bútorcsaládból nappali vagy ifjúsági szoba.Egyediségéhez tartozik, hogy a fiókjai minden esetben merevítést kapnak.Minden bútorelemhez 3 db díszlécet csomagolnak, így nem csak színazonos díszítéssel lehet összeszerelni a bútorokat, hanem fehér vagy antracit színek közül bármelyikkel.3 ajtó 2 fiókos szekrény, a jobboldalon a 2 db fiók felett polcos rész található, 3 db polc van benne.A kétajtó mögött 1 db polc és egy vállfatartó található.Mérete: 120x200x50 cmLapraszerelten csomagolt, a könnyebb szállítás érdekében.
119 190 Ft 95 355 Ft
-20%
Avon keskeny nyitott polc
Az Avon bútorcsalád modern letisztult formavilágú, többféle vitrin, szekrény és komód kombinációkból áll.Tetszés szerint kialakítható az Avon bútorcsaládból nappali vagy ifjúsági szoba.Egyediségéhez tartozik, hogy a fiókjai minden esetben merevítést kapnak.Minden bútorelemhez 3 db díszlécet csomagolnak, így nem csak színazonos díszítéssel lehet összeszerelni a bútorokat, hanem fehér vagy antracit színek közül bármelyikkel.Keskeny nyitott polcos szekrény.Mérete: 40x200x34 cmLapraszerelten csomagolt, a könnyebb szállítás érdekében.
36 560 Ft 29 250 Ft
-20%
Avon nyitott polcos 1A szekrény
Az Avon bútorcsalád modern letisztult formavilágú, többféle vitrin, szekrény és komód kombinációkból áll.Tetszés szerint kialakítható az Avon bútorcsaládból nappali vagy ifjúsági szoba.Egyediségéhez tartozik, hogy a fiókjai minden esetben merevítést kapnak.Minden bútorelemhez 3 db díszlécet csomagolnak, így nem csak színazonos díszítéssel lehet összeszerelni a bútorokat, hanem fehér vagy antracit színek közül bármelyikkel.1 ajtós polcos, mellette nyitott polcos kialakítású szekrény. Az ajtó jobb vagy bal oldalra is felszerelhető.Mérete: 69x200x34 cmLapraszerelten csomagolt, a könnyebb szállítás érdekében.
66 540 Ft 53 235 Ft
-20%
Bellisimo akasztós szekrény
A Bellisimo elemes bútorcsalád, MDF keretes fronttal és dekoratív fogantyúkkal rendelkezik.A frontok strukturált , a fa erezetét utánzó mintázata és a tetőlapok polar tölgy , valódi fa hatását keltő színeilágyan harmonizálnak, romantikus életérzést keltve.Lapraszerelten csomagolt, a könnyebb szállítás érdekében.
120 750 Ft 96 600 Ft
Benevento nappali elemes bútorcsalád
Benevento kollekció - álomnappali Egyszerű, kifinomult – ilyenek a Benevento kollekció bútorai, amelyek tökéletesen kiegészítik otthonod. Különlegessége: a fém láb és fekete fogantyú. Grafit díszcsík az előlapokon. Számos tárolási lehetőséggel rendelkezik.
-10%
Benevento szekrény SZF2D2S
Benevento gardrób - ruhák a helyükön A felújítás véget ért, eljött a belső berendezés ideje. A Benevento kollekció  számodra készült! Tökéletes helyet keresel a ruhák elrejtésére vagy az iratok elkülönítésére? A Benevento gardrób a legjobb választás. A praktikus gardrób az előszoba, a nappali vagy a hálószoba elrendezésének elválaszthatatlan eleme. A 100 x 197,5 cm-es szekrény a következőket tartalmazza: - 2 praktikus fiók, tökéletes fehérneműnek vagy kiegészítőknek, - egy nagy tér akasztóval, ahova ruhákat akaszthatsz, - kisebb hely polcokkal, ideális ruhák és ágynemű tárolására. A szekrény fém lábakra van felszerelve, az előlapok pedig matt fekete fém fogantyúkkal rendelkeznek. A nyers karaktert a ribbeck tölgy hűvös színe hangsúlyozza, amely a bútor külső részét, valamint a grafitcsíkot és a bútor belsejét díszíti. A bútorok zsanérokkal és lágyan záródó fióksínekkel vannak felszerelve. A Benevento gardróbszekrényt könyvespolc, vitrin va
169 100 Ft 152 190 Ft
-20%
Cloud 1A 2F keskeny szekrény
A Cloud ifjúsági bútorcsalád a modern trendeknek megfelelően lett kialakítva.Egyediségét a számtalan kombináció, a variálhatóság és a természetes színek adják. A kollekció tökéletes egy ifjúsági szoba kialakítására.A formák változatossága miatt a Cloud család lehetővé teszi, hogy egyedi elrendezéseket készítsünk,illeszkedve a fiú és a lány szobák igényeihez.Válassz komplett összeállításokat vagy csak önálló elemeket , minden elképzelés megvalósítható.1 ajtós polcos keskeny szekrény 2 fiókkal.Jobbos vagy balos állásban is szerelhető.Szekrény mérete: 55x199x40 cm.Lapraszerelten csomagolt, a könnyebb szállítás érdekében.
85 560 Ft 68 445 Ft
-20%
Cloud 2A polcos fiókos szekrény
A Cloud ifjúsági bútorcsalád a modern trendeknek megfelelően lett kialakítva.Egyediségét a számtalan kombináció, a variálhatóság és a természetes színek adják. A kollekció tökéletes egy ifjúsági szoba kialakítására.A formák változatossága miatt a Cloud család lehetővé teszi, hogy egyedi elrendezéseket készítsünk,illeszkedve a fiú és a lány szobák igényeihez.Válassz komplett összeállításokat vagy csak önálló elemeket , minden elképzelés megvalósítható.2 ajtós polcos szekrény 1 széles fiókkal és nyitott polcos résszel.Jobbos vagy balos állásban is szerelhető.Szekrény mérete: 80x199x40 cm.Lapraszerelten csomagolt, a könnyebb szállítás érdekében.
100 180 Ft 80 145 Ft
-20%
Cloud akasztós/polcos szekrény
A Cloud ifjúsági bútorcsalád a modern trendeknek megfelelően lett kialakítva.Egyediségét a számtalan kombináció, a variálhatóság és a természetes színek adják. A kollekció tökéletes egy ifjúsági szoba kialakítására.A formák változatossága miatt a Cloud család lehetővé teszi, hogy egyedi elrendezéseket készítsünk,illeszkedve a fiú és a lány szobák igényeihez.Válassz komplett összeállításokat vagy csak önálló elemeket , minden elképzelés megvalósítható.2 ajtós akasztós és polcos szekrény belső elosztása: bal oldalt 2 db vállfa tartó, másik oldalt 4 db polc található.Szekrény mérete: 80x199x55 cm.Lapraszerelten csomagolt, a könnyebb szállítás érdekében.
118 460 Ft 94 770 Ft
-20%
Cloud nyitott polcos 2F keskeny szekrény
A Cloud ifjúsági bútorcsalád a modern trendeknek megfelelően lett kialakítva.Egyediségét a számtalan kombináció, a variálhatóság és a természetes színek adják. A kollekció tökéletes egy ifjúsági szoba kialakítására.A formák változatossága miatt a Cloud család lehetővé teszi, hogy egyedi elrendezéseket készítsünk,illeszkedve a fiú és a lány szobák igényeihez.Válassz komplett összeállításokat vagy csak önálló elemeket , minden elképzelés megvalósítható.Nyitott polcos keskeny szekrény 2 fiókkal.Szekrény mérete: 55x199x40 cm.Lapraszerelten csomagolt, a könnyebb szállítás érdekében.
70 930 Ft 56 745 Ft
-20%
Cosmos akasztós/polcos szekrény
Cosmos 2 ajtós akasztós/polcos szekrény, mérete: 92x201x66 cmKülönleges MDF trüffel betét és színazonos MDF díszkeret.Komplett összeállításként vagy elemenként is rendelhető , egyéni elképzelés szerint összeállítható.Lapraszerelten csomagolt, a könnyebb szállítás érdekében.
128 700 Ft 102 960 Ft
-10%
Ferrara szekrény SZF2D2S fényes fehér
Szereted az olyan bútorokat, amelyek modern karakterük ellenére megőrzik meghitt hangulatukat? A Ferrara gardrób lehetővé teszi, hogy helyet alakíts ki a ruhák tárolására, alkalmas előszobába, hálószobába vagy ifjúsági szobába. A szekrény belsejének felosztása lehetővé teszi a ruhaneműk könnyű és helytakarékos elhelyezését. Helyezd őket bal oldali rész mögé rejtett 2 akasztórúdra. 4 tágas polcokra hajtva a pulóvereket, blúzokat és egyéb ruhadarabokat tárolhatsz. Elrendezheted és kiegészítőid 2 praktikus fiókban. A 94 × 200 cm-es gardrób további előnye az ajtók könnyű működtetése - ez a beépített soft close zsanéroknak köszönhetően. A fiókok teljesen kihúzhatóak, így a bútorok kényelmes használatát biztosítják. A kollekció egyedi stílusát a színek hangsúlyozzák, 4 változatban elérhető: fehér fényes, delano tölgy sötét / fekete matt, delano tölgy sötét / fehér fényes, fehér fényes / fekete matt. Biztosan megtalálod a Neked tetszőt! Ismerd meg a Ferrara kollekció összes elemét, és alkosd
164 200 Ft 147 780 Ft
-10%
Ferrara szekrény SZF2D2S sötét delano tölgy
Szereted az olyan bútorokat, amelyek modern karakterük ellenére megőrzik meghitt hangulatukat? A Ferrara gardrób lehetővé teszi, hogy helyet alakíts ki a ruhák tárolására, alkalmas előszobába, hálószobába vagy ifjúsági szobába. A szekrény belsejének felosztása lehetővé teszi a ruhaneműk könnyű és helytakarékos elhelyezését. Helyezd őket bal oldali rész mögé rejtett 2 akasztórúdra. 4 tágas polcokra hajtva a pulóvereket, blúzokat és egyéb ruhadarabokat tárolhatsz. Elrendezheted és kiegészítőid 2 praktikus fiókban. A 94 × 200 cm-es gardrób további előnye az ajtók könnyű működtetése - ez a beépített soft close zsanéroknak köszönhetően. A fiókok teljesen kihúzhatóak, így a bútorok kényelmes használatát biztosítják. A kollekció egyedi stílusát a színek hangsúlyozzák, 4 változatban elérhető: fehér fényes, delano tölgy sötét / fekete matt, delano tölgy sötét / fehér fényes, fehér fényes / fekete matt. Biztosan megtalálod a Neked tetszőt! Ismerd meg a Ferrara kollekció összes elemét, és alkosd
164 200 Ft 147 780 Ft
-20%
Free FR-3A B/J polcos szekrény
A Free elemes bútorcsalád jellegzetessége a letisztult formavilág, fogantyú nélküli ajtók és fiókok. Kitünő választás azoknak, akik kedvelik a vidéki stílsú bútorokat, mégis letisztultabbra, egyszerűbbre vágynak. A Free bútor gazdag elemválasztéka lehetővé teszi étkezők, nappalik, ifjúsági és hálószobák, sőt még babaszobák berendezését is. A bútorok frontja lehet színazonos - világos vagy sötét szonoma tölgy vagy fehér is - a választás az Öné. Free bútor - válassz szabadon! A szekrény ajtaja lehet jobbos vagy balos nyitású. Megrendeléskor, kérjük írja le a megjegyzésbe, az ajtó nyitá
86 330 Ft 69 060 Ft
-20%
Jasmyne nappali szekrénysor
A Jasmyne bútorcsalád egyesíti a country stílust a modern elvárásokkal.A bútor jellemzői a fehér szín és fa ötvözte, a fém fogantyúk a lágy záródású ajtók és fiókok.Nagy tároló felületeinek köszönhetően a szépsége mellett funkcionalitásban sem marad el.
449 680 Ft 359 740 Ft
-10%
Kent akasztós szekrény ESZF 2D1S
A nemes gesztenye szín, klasszikus stílusú antikolt frontok, szépen kivitelezett fogantyúk és a lekerekített szélű vitrinüvegek régi idők hangulatát idézik. Kent bútorcsalád 22 elemből áll. Kent bútor lapra szerelt állapotban kerül átadásra.
163 400 Ft 147 060 Ft
-20%
Larry akasztós szekrény fényes fehér
Larry 2 ajtós akasztós szekrény.Belső kialakítása: a szekrény középen el van választva és mindkét oldalában 1-1 polc és vállfatartó van.Mérete: 91x207x60 cmLapraszerelten csomagolt, a könnyebb szállítás érdekében.
165 300 Ft 132 200 Ft
-20%
Larry akasztós szekrény fényes szürke
Larry 2 ajtós akasztós szekrény.Belső kialakítása: a szekrény középen el van választva és mindkét oldalában 1-1 polc és vállfatartó van.Mérete: 91x207x60 cmLapraszerelten csomagolt, a könnyebb szállítás érdekében.
154 900 Ft 123 900 Ft
-10%
Livorno szekrény SZF2D1S
Ha egyedi nappali bútort keresel, akkor a Livorno kollekciót ajánljuk. A kétajtós szekrény egy tágas rendszerező, amely megkönnyíti a ruhák, dokumentumok vagy egyéb tárgyaid tárolását. Praktikusan tagolt belseje megkönnyíti a dolgok rendszerezését. A 102 x 200 cm méretű szekrény belsejében a következők találhatók: - vállfákkal ellátott rész kabátok, ruhák és öltönyök számára, - 3 praktikus polc, amelyekre farmert, pulóvert vagy iratokat helyezhetsz el, - széles fiók ágynemű vagy asztalterítő tárolására. A ribbeck tölgy barna színe a természetes fa erezetének szépségét tükrözi. Masszív a vastagított oldalak és a fém fogantyúk,barázdált tölgy díszcsík. Energiatakarékos LED világítás. A fiók és az előlapok kényelmes zárása a lágy záródású fióksíneknek és a fém fogantyúknak köszönhető. Párosítsd a kollekció más elemeivel, és alakítsd ki a nappalid személyre szabott elrendezését.
155 700 Ft 140 130 Ft
-20%
Loire 2A keskeny polcos szekrény
A Loire 2 ajtós keskeny végig polcos szekrény,jobbos vagy balos nyitásúként is összerakható.Mérete: 55x202x40 cmA világos Ribbec tölgy szín és a dekoratív függőleges MDF díszlécek kiemelik a bútorcsalád masszív megjelenését. A pezsgő színű fém fogantyú különleges eleganciát kölcsönöz az egész kollekciónak. A Loire bútorok tartósságot és megbízhatóságot jelentenek a mindennapi használat során. Elemenként összeválogatható, a széles típusválasztéknak köszönhetően könnyedén berendezheti nappaliját.Lapraszerelten csomagolt, a könnyebb szállítás érdekében.
77 510 Ft 62 010 Ft
-20%
Loire 2A keskeny vitrines polcos szekrény
A Loire 2 ajtós keskeny vitrines végig polcos szekrény,jobbos vagy balos nyitásúként is összerakható.Mérete: 55x202x40 cmA világos Ribbec tölgy szín és a dekoratív függőleges MDF díszlécek kiemelik a bútorcsalád masszív megjelenését. A pezsgő színű fém fogantyú különleges eleganciát kölcsönöz az egész kollekciónak. A Loire bútorok tartósságot és megbízhatóságot jelentenek a mindennapi használat során. Elemenként összeválogatható, a széles típusválasztéknak köszönhetően könnyedén berendezheti nappaliját.Lapraszerelten csomagolt, a könnyebb szállítás érdekében.
87 020 Ft 69 615 Ft
-20%
Loire akasztós/polcos szekrény
A Loire akasztós/polcos szekrény, praktikus osztott kialakítású,baloldalán akasztós, jobboldalon végig polcos kialakítású.Mérete: 92x202x55 cmA világos Ribbec tölgy szín és a dekoratív függőleges MDF díszlécek kiemelik a bútorcsalád masszív megjelenését. A pezsgő színű fém fogantyú különleges eleganciát kölcsönöz az egész kollekciónak. A Loire bútorok tartósságot és megbízhatóságot jelentenek a mindennapi használat során. Elemenként összeválogatható, a széles típusválasztéknak köszönhetően könnyedén berendezheti nappaliját.Lapraszerelten csomagolt, a könnyebb szállítás érdekében.
119 190 Ft 95 355 Ft
-10%
Lombardo polcos szekrény REG1D/20/7
Lombardo zárt könyvespolc - két dimenziós tárolás Az egyszerű, időtálló formák és az átgondolt részletek kiemelik a Lombardo kollekció klasszikus stílusát. A szelíd zárt könyvespolcot úgy tervezték meg, hogy az a Te igényeidhez igazodjon. 4 polcot élvezhetsz, tökéletes ruhák és szezonális kiegészítők tárolására. Kell egy fogas? Szereld le a polcokat, és élvezd a felső polcra szerelt kihúzható akasztót. Tudod, hogyan kell vizuálisan szigetelni egy belső teret? Tölgy árnyalatú bútorok kiválasztása, amelyek tükrözik a természetes fa szépségét és textúráját. Könnyű hozzáférést biztosít a tartalomhoz a fém fogantyú és a lágyan záródó zsanérok. A Lombardo könyvespolcot egy klasszikus belső tér felszerelésére tervezték. A Lombardo kollekció egyes elemeinek kombinálásával funkcionális belsőépítészeti kialakítást hozhatsz létre.
92 900 Ft 83 610 Ft
-10%
Lombardo tükrös polcos szekrény REG2L1S/20/9
Lobardo tükrös polcos szekrény – a tárolást szem előtt tartva tervezték A Lombardo kollekciónak köszönhetően klasszikus elrendezést hozhatsz létre otthonodban. Sok hely kell a szezonális ruhák tárolására? A kétajtós Lombardo szekrény 4 széles polccal tökéletes lesz szervezőnek és tárolóhelyiségnek is. A felső polc kényelmes, visszahúzható akasztóval van felszerelve. Tágas fiók áll rendelkezésére, amely tökéletes az apró tárgyak tárolására. A stirling tölgyfa színű bútorok optikailag felmelegítik a belső teret. Ezenkívül lehetővé teszi a fa erezetének és érzékelhető textúrájának ragyogását. A könyvespolcot fém fogantyúk és lábként funkcionáló széles lécek díszítik. A zsanérok és a lágyan záródó vezetők gondoskodnak a mindennapi használat kényelméért.
141 800 Ft 127 620 Ft
-10%
Malmö szekrény SZF2D1S/20/10 artisan tölgy / grafit
Malmö gardrób - tartsd rendben a ruháid A Malmö gardrób nagyszerű megoldás az előszobába és a hálószobába egyaránt. Tárolhatsz benne felakasztandó ruhákat, például hosszú kabátokat és öltönyöket. A felső részen elhelyezheted az alkalmanként használt tárgyakat, az alsó részen pedig cipőket vagy kiegészítőket rendezhetsz el. A 101 × 203 cm-es szekrény kényelmes tárolási zónákat kínál:- akasztós rész akasztórúddal - tárolóhely - 1 fiók ami a szekrény alján található. Két szín kombinációjának köszönhetően a grafit és az artisan tölgy tökéletesen kiegészítik egymást. A második színváltozat a világos vörösfenyő és a larico fenyő kombinációjával gyönyörködtet. A bútor lágy zárású zsanérokkal is fel vannak szerelve, amelyeknek köszönhetően az ajtók könnyedén és zajtalanul működnek. A fiókok olyan vezetőkre vannak felszerelve, amelyek lehetővé teszik azok teljes kihúzását.
145 700 Ft 131 130 Ft
-10%
Malmö szekrény SZF2D1S/20/10 világos vörösfenyő / larico tölgy
Malmö gardrób - tartsd rendben a ruháid A Malmö gardrób nagyszerű megoldás az előszobába és a hálószobába egyaránt. Tárolhatsz benne felakasztandó ruhákat, például hosszú kabátokat és öltönyöket. A felső részen elhelyezheted az alkalmanként használt tárgyakat, az alsó részen pedig cipőket vagy kiegészítőket rendezhetsz el. A 101 × 203 cm-es szekrény kényelmes tárolási zónákat kínál:- akasztós rész akasztórúddal - tárolóhely - 1 fiók ami a szekrény alján található. Két szín kombinációjának köszönhetően a grafit és az artisan tölgy tökéletesen kiegészítik egymást. A második színváltozat a világos vörösfenyő és a larico fenyő kombinációjával gyönyörködtet. A bútor lágy zárású zsanérokkal is fel vannak szerelve, amelyeknek köszönhetően az ajtók könnyedén és zajtalanul működnek. A fiókok olyan vezetőkre vannak felszerelve, amelyek lehetővé teszik azok teljes kihúzását.
145 700 Ft 131 130 Ft
-20%
Mozaik D18, D19 szekrény
Választható színek: bükkMéretek: ma: 1846 x mé: 437 x szé: 385 mmLeírás: polcos szekrényMozaik bútor széles elemválasztékkal bír. Egymáshoz jól illeszthető elemekből áll, így különböző terekben is tetszőlegesen elrendezhető. A széles választék lehetővé teszi nappali és hálószobák, illetve gyermek és ifjúsági szobák változatos berendezését. Mozaik bútorcsalád összeszerelt állapotban kerül átadásra (kivételek ez alól az ágykeretek és a számítógépasztalok, melyek lapraszerelten vannak csomagolva).
61 990 Ft 49 590 Ft
-20%
Mozaik E10 polcos szekrény
Választható színek: bükkMéretek: ma: 1846 x szé: 872 x mé: 385 mmLeírás: polcos szekrényMozaik bútor széles elemválasztékkal bír. Egymáshoz jól illeszthető elemekből áll, így különböző terekben is tetszőlegesen elrendezhető. A széles választék lehetővé teszi nappali és hálószobák, illetve gyermek és ifjúsági szobák változatos berendezését. Mozaik bútorcsalád összeszerelt állapotban kerül átadásra (kivételek ez alól az ágykeretek és a számítógépasztalok, melyek lapraszerelten vannak csomagolva).
85 240 Ft 68 190 Ft
-20%
Mozaik F6, F7 akasztós félszekrény
Méretek: ma: 1846 x szé: 437 x mé: 526 mm Választható színek: bükk Leírás: akasztós szekrény Mozaik bútor széles elemválasztékkal bír. Egymáshoz jól illeszthető elemekből áll, így különböző terekben is tetszőlegesen elrendezhető. A széles választék lehetővé teszi nappali és hálószobák, illetve gyermek és ifjúsági szobák változatos berendezését. Mozaik bútorcsalád összeszerelt állapotban kerül átadásra (kivételek ez alól az ágykeretek és a számítógépasztalok, melyek lapraszerelten vannak csomagolva).
66 640 Ft 53 310 Ft
-20%
Mozaik F8 akasztós-polcos szekrény
Választható színek: bükkMéretek: ma: 1846 x szé: 872 x mé: 526 mmLeírás: akasztós, polcos szekrényMozaik bútor széles elemválasztékkal bír. Egymáshoz jól illeszthető elemekből áll, így különböző terekben is tetszőlegesen elrendezhető. A széles választék lehetővé teszi nappali és hálószobák, illetve gyermek és ifjúsági szobák változatos berendezését. Mozaik bútorcsalád összeszerelt állapotban kerül átadásra (kivételek ez alól az ágykeretek és a számítógépasztalok, melyek lapraszerelten vannak csomagolva).
105 380 Ft 84 300 Ft
-20%
Mozaik F9 akasztós szekrény
Választható színek: bükkMéretek: ma: 1846 x szé: 872 x mé: 526 mmLeírás: akasztós szekrényMozaik bútor széles elemválasztékkal bír. Egymáshoz jól illeszthető elemekből áll, így különböző terekben is tetszőlegesen elrendezhető. A széles választék lehetővé teszi nappali és hálószobák, illetve gyermek és ifjúsági szobák változatos berendezését. Mozaik bútorcsalád összeszerelt állapotban kerül átadásra (kivételek ez alól az ágykeretek és a számítógépasztalok, melyek lapraszerelten vannak csomagolva).
89 890 Ft 71 910 Ft
-10%
Natalia szekrény SZF100
Karakterisztikus bútor klasszikus formában. Natalia bútorokat ízlésesen faragott előrészek, lekerekített lábak, klasszikus elegancia jellemzi. Eredeti fríz díszíti a frontokat, mely még inkább kiemeli a klasszikus jellegét. 25 eleme 1 színben kapható. Natalia bútorokkal hagyományos stílusú hálószobákat, nappalikat, étkezőket és dolgozó szobákat rendezhetünk be. Natalia bútorcsalád lapraszerelt állapotban kerül átadásra.
212 000 Ft 190 800 Ft
-10%
Patras szekrény szf2d
A Patras bútorcsaládot meleg színek, a country stílus jellemzi.Otthonod meghittségét teremti meg, legyen az a hálószobád vagy a nappalid.Válaszd ki a neked megfelelő darabokat a széles elemválasztékból.
107 400 Ft 96 660 Ft
-10%
Patras szekrény szf3d
A Patras bútorcsaládot meleg színek, a country stílus jellemzi.Otthonod meghittségét teremti meg, legyen az a hálószobád vagy a nappalid.Válaszd ki a neked megfelelő darabokat a széles elemválasztékból.
172 200 Ft 154 980 Ft
-10%
Ruso szekrény reg2d
A Ruso bútorcsalád meghatározó része lesz nappalidnak. A markáns famintázat és szín, a sötétített üvegajtók és a magasfényű fehér front egyedi kombinációja jellemzi.A mindennapos használatot a kiváló minőségű kiegészítők, a lágy záródású ajtók és fiókok biztosítják.
101 800 Ft 91 620 Ft
-10%
Ruso szekrény szf2d1s
A Ruso bútorcsalád meghatározó része lesz nappalidnak. A markáns famintázat és szín, a sötétített üvegajtók és a magasfényű fehér front egyedi kombinációja jellemzi.A mindennapos használatot a kiváló minőségű kiegészítők, a lágy záródású ajtók és fiókok biztosítják.
165 400 Ft 148 860 Ft
-10%
Zele sarokszekrény szfn1d
A Zele bútorcsalád az elegáns minimalizmussal lesz otthona dísze.A vékony, fa hatású keretbe foglalt letisztult fehér frontok az egyszerű esztétika tökéletes párosítása.Rendezd be nappalid a bútorelemek kombinálásával.
96 100 Ft 86 490 Ft
-10%
Zele szekrény szf2d1s
A Zele bútorcsalád az elegáns minimalizmussal lesz otthona dísze.A vékony, fa hatású keretbe foglalt letisztult fehér frontok az egyszerű esztétika tökéletes párosítása.Rendezd be nappalid a bútorelemek kombinálásával.
72 300 Ft 65 070 Ft
-20%
Zero akasztós szekrény Z1
Zero egy fiatalos bútorcsalád kedvező áron. Választható világos sonoma tölgy színben vagy fehér ajtókkal.
86 010 Ft 68 810 Ft
-20%
Zero polcos szekrény Z2
Fiatalos bútorcsalád kedvező áron. Zero bútor választható világos sonoma tölgy színben vagy fehér ajtókkal.
74 280 Ft 59 420 Ft
-20%
Zero polcos szekrény Z4
Fiatalos bútorcsalád kedvező áron. Zero bútor választható világos sonoma tölgy színben vagy fehér ajtókkal.
46 910 Ft 37 530 Ft
-20%
Zero szekrény rátét polcos szekrényhez Z18
Zero egy fiatalos bútorcsalád kedvező áron. Választható világos sonoma tölgy színben vagy fehér ajtókkal.
25 810 Ft 20 650 Ft
-20% megtakarítás: 35980 Ft
179 890 Ft 143 910 Ft
-20% megtakarítás: 21495 Ft
107 490 Ft 85 995 Ft
-20% megtakarítás: 74735 Ft
373 670 Ft 298 935 Ft
-10% megtakarítás: 9910 Ft
-10% megtakarítás: 6610 Ft
66 100 Ft 59 490 Ft
-10% megtakarítás: 4950 Ft
49 500 Ft 44 550 Ft
-10% megtakarítás: 9910 Ft
99 100 Ft 89 190 Ft
-20% megtakarítás: 20480 Ft
102 380 Ft 81 900 Ft
Raktáron
-20% megtakarítás: 14775 Ft
73 860 Ft 59 085 Ft
-20% megtakarítás: 23835 Ft
119 190 Ft 95 355 Ft
Raktáron
-20% megtakarítás: 7310 Ft
36 560 Ft 29 250 Ft
-20% megtakarítás: 13305 Ft
66 540 Ft 53 235 Ft
Raktáron
-10% megtakarítás: 8630 Ft
86 300 Ft 77 670 Ft
Raktáron
-20% megtakarítás: 24150 Ft
120 750 Ft 96 600 Ft
-10% megtakarítás: 16910 Ft
169 100 Ft 152 190 Ft
Raktáron
-20% megtakarítás: 17115 Ft
85 560 Ft 68 445 Ft
Raktáron
-20% megtakarítás: 20035 Ft
100 180 Ft 80 145 Ft
Raktáron
-20% megtakarítás: 23690 Ft
118 460 Ft 94 770 Ft
Raktáron
-20% megtakarítás: 14185 Ft
Raktáron
-20% megtakarítás: 25740 Ft
128 700 Ft 102 960 Ft
-10% megtakarítás: 16420 Ft
-10% megtakarítás: 16420 Ft
-20% megtakarítás: 17270 Ft
86 330 Ft 69 060 Ft
Raktáron
-20% megtakarítás: 89940 Ft
449 680 Ft 359 740 Ft
-10% megtakarítás: 16340 Ft
163 400 Ft 147 060 Ft
Raktáron
-20% megtakarítás: 33100 Ft
-20% megtakarítás: 31000 Ft
-10% megtakarítás: 15570 Ft
155 700 Ft 140 130 Ft
-20% megtakarítás: 15500 Ft
77 510 Ft 62 010 Ft
-20% megtakarítás: 17405 Ft
Raktáron
-20% megtakarítás: 23835 Ft
119 190 Ft 95 355 Ft
Raktáron
-10% megtakarítás: 9290 Ft
92 900 Ft 83 610 Ft
-10% megtakarítás: 14180 Ft
-10% megtakarítás: 14570 Ft
-10% megtakarítás: 14570 Ft
-20% megtakarítás: 12400 Ft
61 990 Ft 49 590 Ft
-20% megtakarítás: 17050 Ft
85 240 Ft 68 190 Ft
-20% megtakarítás: 13330 Ft
-20% megtakarítás: 21080 Ft
105 380 Ft 84 300 Ft
-20% megtakarítás: 17980 Ft
89 890 Ft 71 910 Ft
-10% megtakarítás: 21200 Ft
212 000 Ft 190 800 Ft
-10% megtakarítás: 10740 Ft
107 400 Ft 96 660 Ft
-10% megtakarítás: 17220 Ft
172 200 Ft 154 980 Ft
-10% megtakarítás: 10180 Ft
101 800 Ft 91 620 Ft
-10% megtakarítás: 16540 Ft
165 400 Ft 148 860 Ft
-10% megtakarítás: 8630 Ft
86 300 Ft 77 670 Ft
-10% megtakarítás: 9610 Ft
96 100 Ft 86 490 Ft
-10% megtakarítás: 7230 Ft
72 300 Ft 65 070 Ft
-20% megtakarítás: 17200 Ft
86 010 Ft 68 810 Ft
-20% megtakarítás: 14860 Ft
74 280 Ft 59 420 Ft
-20% megtakarítás: 9380 Ft
46 910 Ft 37 530 Ft
-20% megtakarítás: 5160 Ft
Tételek: 1 - 54 / 54 (1 oldal)