Silver Care Visco Mind matrac 180x200

Mérete:
180x200x20 cm
Jó tudni:
vákuum csomagolás, 7 zónás, 20 cm vastag, mosható matrachuzat
Szállítás: 4-5 hét
109 900 Ft 147 000 Ft
Tedd fel kérdéseid a termékről

Silver Care Visco Mind matrac.

A matrac alapja magas sűrűségű HD hab és erre még 3cm vastag Visco Mind réteg került. Ez a viscoelasztikus réteg biztosítja a kimagasló kényelmet és a pihentető alvást. A HD hab a megfelelő ortopédikus alátámasztás érdekében 7 zónás kialakítású, és a keményebb komfortfokozatot kedvelőknek is javasolt folyamatos használatra. A speciális gyártási technológia során kialakított légcsatornák biztosítják a könnyű és gyors szellőzést.

A szövet kezelése antibakteriális, megfelel az Öko-Tex Standard 100 előírásoknak. A matracmagok kizárólag egészségre ártalmatlan alapanyagok felhasználással készülnek, melyet a CertiPur igazolás tanúsít. Ezt a termékünket vákuum csomagolva szállítjuk, mely lehetővé teszi a könnyű szállítást és csökkenti a szállítási környezet terhelést. Szavatolja azt is, hogy Ön használja először a matracot. Kicsomagolást követően 8 óra elteltével használható, de az eredeti forma eléréséhez 24 óra szükséges!

Matrac jellemzői:

♦ 20 ±1cm, teljes matrac magasság

♦ 14 cm, magas sűrűségű HD hab

♦ 3 cm, Visco Mind réteg

♦ 7 zónás alátámasztás

♦ Ortopédikus kialakítás

♦ Légcsatornás szellőzés

♦ Silver Care szövet

♦ Antibakteriális

♦ CertiPur igazolás

♦ Öko-Tex Standard 100 tanúsítvány

♦ Kétoldalú, forgatható

♦ Vákuum csomagolás

♦ Levehető, 60oC mosható matrachuzat

♦ Matrac magra 10 év garancia

♦ Terhelhetőség: 130 kg

Ladies & Gentlemen!

Kompromisszum-készek vagyunk kapcsolatainkban, de alvási szokásinkat nehezebb átalakítani. Az időjárás vagy az évszakok változása, így a pihenés minősége is nagy hatással van kedvünkre, szervezetünkre.

A különböző alvási szokások megoldója a kétoldalú, forgatható matrac. Az eltérő keménységi komfort oldalaknak köszönhetően a matrac átfordításával egy más kényelmi érzetet kapunk.

Silver Care

Ezüstös álmok, higiénikus matracszövet.

Az ezüst szálak nem csak esztétikai okokból kerültek a szövetbe, hanem hogy maximálisan kihasználjuk a szerte ágazó pozitív tulajdonságait.

Az ezüst baktérium ölő hatású nemes fém, melyet évszázadokkal ezelőtt, a rómaiak fedeztek fel. Az új modern technológiával előállított matrachuzat higiénikus, penész mentes, antibakteriális és egészséges pihenést biztosít. Az ezüst ionoknak köszönhetően a Silver Care szövet, harcol a baktériumok és a penészgombák ellen, így azok elpusztulnak. A pihenés így teljesen frissítő marad.

A Silver Care szövet mellék hatásoktól és irritációtól mentes és a különleges tulajdonságainak köszönhetően teljesen egészséges és környezetkímélő. Tapasztaljuk még a stresszoldó hatását, a pihentebb ébredés érzésével.

A szövet mosható, lecipzározható és mosógépben tisztítható. Megtartja tulajdonságait és különleges higiénikus szerkezetét, többszöri mosás után is. A Silver Care szövet megfelel az Öko-Tex Standard 100 előírásoknak.

Silver Care matrachuzat előnyei:

♦ Antibakteriális

♦ Higiénikus

♦ Egészséges

♦ Penészmentes

♦ Gomba ölő

♦ Környezetkímélő

♦ Stressz oldó

♦ Mosható

Tulajdonságok
Mérete 180x200x20 cm
Jó tudni vákuum csomagolás, 7 zónás, 20 cm vastag, mosható matrachuzat
A bútorcsalád elemei
Gyakran vásárolták együtt ezekkel