Silver Care Active Balance matrac 180x200

Mérete:
180x200x17 cm
Jó tudni:
vákuum csomagolás, 52 db légcsatorna, 17 cm vastag
Szállítás: 4-5 hét
106 900 Ft 133 650 Ft
Tedd fel kérdéseid a termékről

Monoblokk matrac, ami 17 cm HD habból készült. A matracmag különleges vágási technológiával, multi zónás kialakítású. A kényelmesebb komfortfokozatot kedvelőknek is javasolt folyamatos használatra. A matrac egyedülállóan háromdimenziós kialakítású. Speciális technológiával készült bevágások szolgálják, hogy a testünk által kibocsátott párát és hőt ezeken a csatornákon keresztül elvezesse. Az 52 darab légcsatorna önműködő és utat biztosít a hőelvezetésre és a párolgásra, a maximális termál komfort érdekében. A matrac a matrachuzattal együtt külön termálkomfortot tud biztosítani nők és férfiak részére, mivel általában eltérő a két nem mikroklíma érzete.

Nemtől, kortól és évszaktól függően változik a testünk párolgása. Egy éjszaka alatt átlagosan 350-500 milliliter folyadékot bocsájtunk ki lélegzéssel és bőrünkön keresztül. A hőmérséklet növekedésével a molekulák mozgása is felgyorsul, így a párás levegő elvezetésének intenzitása is megnövekszik, így tartja egyensúlyban a mikro környezetünket.

Nem csak a hő és pára elvezetés problémáját oldja meg a matrac kialakítása, hanem az egészséges, ortopédikus alátámasztást. Az 54 darab egymástól független nyomáskiegyenlítő elem, pihentető, minőségi alvást nyújt. Ez a modern kialakítás extra komfortot és jobb rugalmasságot kínál a pihenés folyamán. A matracmagok kizárólag egészségre ártalmatlan alapanyag felhasználásával készülnek, melyet a CertiPur igazolás tanúsít.

A szövet kezelése antibakteriális, megfelel az Öko-Tex Standard 100 előírásoknak. Ezt a termékünket vakum csomagolva szállítjuk, mely lehetővé teszi a könnyű szállítást és csökkenti a szállítás okozta környezet szennyezést. Szavatolja azt is, hogy Ön használja először a matracot. Kicsomagolást követően 8 óra elteltével használható, de az eredeti forma eléréséhez 24 óra szükséges!

Tulajdonságok
Mérete 180x200x17 cm
Jó tudni vákuum csomagolás, 52 db légcsatorna, 17 cm vastag
A bútorcsalád elemei
Gyakran vásárolták együtt ezekkel