• Ár
  Ft - Ft
 • Szín
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
Vevők választása toplista

Tükör

Rendezés:
Listázás:
Belucci tükör
Falra szerelhető nagy méretű tükör lapraszerelt kivitelben kerül átadásra.
29 990 Ft
Claire tükör polccal
A bútorcsalád különleges picea fenyő/beton színe nyugalmat, eleganciát és letisztultságot kölcsönöz otthonodba.Külseje a valódi fa hatás érzetét kelti, különböző elemei pedig praktikus tárolási lehetőséget biztosítanak.Széles tükör alatta polccal, mérete: 212,8x52,2x22 cmLapraszerelten csomagolt, a könnyebb szállítás érdekében.
25 000 Ft
Kent tükör Elus 155
A nemes gesztenye szín, klasszikus stílusú antikolt frontok, szépen kivitelezett fogantyúk és a lekerekített szélű vitrinüvegek régi idők hangulatát idézik. Kent bútorcsalád 22 elemből áll. Kent bútor lapra szerelt állapotban kerül átadásra.
74 300 Ft
Lombardo tükör LUS/7/10
Lombardo tükör - tükröződés, amely díszíti A belső tér klasszikus változata? Csak a Lombardo kollekcióval. Egyszerű formák, finom részletek és ezek a színek – mindez nemcsak a háztartás tagjainak, hanem a vendégeknek is örömet okoz. A Lombardo tükör elmaradhatatlan előszoba felszerelés, de a nappaliban is megállja a helyét. A 70x100 cm-es méreteknek köszönhetően szabadon láthatod magad. Függőlegesen vagy vízszintesen felakaszthatod tetszés szerint. A tükör kiegészíti a komódot vagy a cipős szekrényt. Válassz egyedi formákat a funkcionális belső kialakításhoz.
27 600 Ft
Natalia tükör LUS130
Karakterisztikus bútor klasszikus formában. Natalia bútorokat ízlésesen faragott előrészek, lekerekített lábak, klasszikus elegancia jellemzi. Eredeti fríz díszíti a frontokat, mely még inkább kiemeli a klasszikus jellegét. 25 eleme 1 színben kapható. Natalia bútorokkal hagyományos stílusú hálószobákat, nappalikat, étkezőket és dolgozó szobákat rendezhetünk be. Natalia bútorcsalád lapraszerelt állapotban kerül átadásra.
105 800 Ft
Raktáron
29 990 Ft
Raktáron
Raktáron
15 020 Ft
Tételek: 1 - 6 / 6 (1 oldal)