• Ár
  Ft - Ft
 • Szín
  0
  0
  0
  0
  0
  0
Vevők választása toplista

Tükör

Rendezés:
Listázás:
Belucci tükör
Falra szerelhető nagy méretű tükör lapraszerelt kivitelben kerül átadásra.
29 990 Ft
Claire tükör polccal
A bútorcsalád különleges picea fenyő/beton színe nyugalmat, eleganciát és letisztultságot kölcsönöz otthonodba.Külseje a valódi fa hatás érzetét kelti, különböző elemei pedig praktikus tárolási lehetőséget biztosítanak.Széles tükör alatta polccal, mérete: 212,8x52,2x22 cmLapraszerelten csomagolt, a könnyebb szállítás érdekében.
25 000 Ft
Kent tükör Elus 155
A nemes gesztenye szín, klasszikus stílusú antikolt frontok, szépen kivitelezett fogantyúk és a lekerekített szélű vitrinüvegek régi idők hangulatát idézik. Kent bútorcsalád 22 elemből áll. Kent bútor lapra szerelt állapotban kerül átadásra.
84 610 Ft
Lombardo tükör LUS/7/10
Lombardo tükör - tükröződés, amely díszíti A belső tér klasszikus változata? Csak a Lombardo kollekcióval. Egyszerű formák, finom részletek és ezek a színek – mindez nemcsak a háztartás tagjainak, hanem a vendégeknek is örömet okoz. A Lombardo tükör elmaradhatatlan előszoba felszerelés, de a nappaliban is megállja a helyét. A 70x100 cm-es méreteknek köszönhetően szabadon láthatod magad. Függőlegesen vagy vízszintesen felakaszthatod tetszés szerint. A tükör kiegészíti a komódot vagy a cipős szekrényt. Válassz egyedi formákat a funkcionális belső kialakításhoz.
31 420 Ft
Raktáron
29 990 Ft
Raktáron
Tételek: 1 - 5 / 5 (1 oldal)