GY.I.K.

Gyakran Ismételt Kérdések

Kaphatok átutalásos számlát rendelésemkor?

Igen, minden esetben átutalásos számlát állítunk ki a webáruházunkban történt megrendelése után. Mikor az összeg megérkezik a számlánkra, rendelését akkor továbbítjuk a gyártó felé.

Mi az a minimum összeg, ami felett rendelést lehet leadni?

Nincsen minimum rendelési mennyiség, akár egy kisbútort is rendelhet.

Vidékre szállítanak ki?

Az ország teljes területére kiszállítunk.

Mennyi a kiszállítás díja?

A megrendelt bútorok bruttó értéke alapján kerül megállapításra. Tekintse meg ide klikkelve a házig történő szállítás díjainkat. Amennyiben emeletre, otthonába kell elhelyezni a bútort, ennek külön díja van, melyet az egyeztetés után állapítjuk meg.Esetenkénti aktuális akciónkban akár az is előfordulhat, hogy ingyen szállítjuk otthonába a kiválasztott bútort.

Mikor tudják kiszállítani a megrendelt árut?

Megrendelése után 48 órán belül visszaigazolást küldünk, mely tartalmazza a várható kiszállítás időpontját is. A szállítási határidőkről a konkrét bútor leírásában tájékozodhat.

Személyesen is át tudom venni a webáruházban megrendelt bútort?

Természetesen választhatja a személyes átvételt is. Ebben az esetben a kiválasztott terméket a központi raktárunkban veheti át, melynek címe: 2700 Cegléd, Törteli út 44.

Lapra szerelt bútoromat segítenek összeszerelni?

Felkészült kollegáink térítési díj ellenében szakszerűen összeszerelik bútorát az Ön lakásában egy előre egyezetett időpontban.

Milyen fizetőeszközöket fogadnak el?

A webáruházunkban leadott rendelését kifizetheti az átvételkor készpénzzel (utánvétes fizetés), banki átutalással (átutalás, online banki átutalással) vagy biztonságosan bankkártyával.

Mennyi garancia van a megvásárolt bútorra?

Az általános garanciális idő termékenként 1 év , de a kárpitos bútoroknál bevonó anyagtól függően, akár lehet 5 év is.